Mikael Ahonen

Mikael Ahonen 2
Mikael Ahonen

Mielestäni teemme liikaa asioita, joita yhteiskunta ja muut ihmiset olettavat ja liian vähän sitä, millä on oikeasti itsemme kannalta merkitystä. Se on suurin syy, miksi lähdin mukaan Suuntaviivoja-projektin toteuttamiseen. Suuntaviivojen kaltaisiin tempauksiin voidaan lukea myös opiskelijoille järjestämäni usean sadan osallistujan Excel-koulutus ja opiskelijayrittäjyysyhteisö Tampere Entrepreneurship Society -yhteisön alkuhavinoissa vaikuttaminen.

Omiin intohimoihini kuuluvat muiden inspiroiminen ja oman osaamisen kehittäminen. Näihin teemoihin liittyen blogistani löytyy postauksia mm. tulevasta maailmanympärimatkastani ja ajankäytön tehostamisesta.

Työkseni olen tehnyt viimeiset pari vuotta IT-konsultointia yrittäjänä. Suuntaviivoja-teeman mukaisesti firman perustaminenkin lähti oman unelman tavoittelusta. IT-alalla olen kiinnostunut erityisesti raa’an datan muuttamisesta merkitykselliseksi tiedoksi, sillä tietokoneiden uumenissa makaavat bitit osaavat kertoa totuuksia, jotka auttavat ratkaisemaan monia ongelmia sekä yhteiskunnallisesti, että bisneksen kannalta.